voorwiedoorwietariefcontactlinks
                                                                                                
  

 

home

 

ineke versteeg psycholoog

voor een overzicht van haar kwalificaties klik hier


DOOR WIE?

 

De PPP is opgericht door Ineke Hofman. Zij studeerde als psycholoog af aan de Rijksuniversiteit Leiden in 1991 en behaalde haar bachelor theologie aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2015. Na haar studie psychologie volgde ze diverse opleidingen op het gebied van pastoraat, communicatie en systemisch werk. Tijdens en na haar studie psychologie heeft ze ervaring opgedaan in enkele pastorale instellingen, waarna ze in 1993 een eigen praktijk in Leiden is begonnen. Een aantal jaren heeft zij  praktijk gehouden zowel in de Randstad (onder meer in een huisartsenpraktijk in Den Haag) als in het noorden van het land (Veendam).  Momenteel is Veendam e.o. haar werkterrein.

Meer dan 25 jaar ervaring in de psychologische zorg hebben haar gemaakt tot een allround psychologe die met een scherp zicht op waar de schoen wringt, mensen uit het doolhof van psychische pijn weet te leiden.
Persoonlijk, betrokken, professioneel, flexibel, snel en resultaatgericht kenmerkt haar
werkwijze.

Als auteur heeft ze o.a. meegewerkt aan de totstandkoming van het boek 'Verborgen Troost', een handreiking voor psycho-pastorale hulpverlening, een uitgave van de Stichting Psycho Pastorale Hulpverlening en Uitgeverij Plateau ('99).

Diverse radio-uitzendingen over onderwerpen op het snijvlak van psychologie en geloof heeft zij opgeluisterd. Waar gewenst, biedt zij christelijke geloofsgemeenschappen advies en training op het gebied van psychische problemen en pastoraat.

Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA (Nederlandse Vereniging van Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen), de overkoepelende stichting het RBCZ en lid van de CVPPP (Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten).

 Meer dan 25 jaar ervaring tot uw beschikking!


 


 

                                                             Gevestigd in Veendam. kvk 01170722. Voor meer info: 06-24485224 of info@pastorale-psychologie.nl

                                                                                                Siteontwerp: Margreet Slager. Website copyright© 2004-2009 van PPP. Alle rechten voorbehouden.